17
Ιούνιος
7:00 μμ — 9:00 μμ
Online
Online
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τα δυο αυτά δίωρα μαθήματα περιλαμβάνονται σε ένα γενικότερο κύκλο με θέμα τον αυχένα το οποίο θα προσεγγίσουμε από τρεις οπτικές γωνίες.

Όταν ανακτούμε την ουδέτερη  θέση του κεφαλιού επανέρχεται η ελευθερία στην κίνηση του. Η νέα αυτή θέση ισορροπίας του βελτιώνει την κινητικότητα του αλλά και διευρύνει το πεδίο της όρασης ακοής και όσφρησης, αλλά και την αντίληψη. Τα αισθητήρια μας όργανα επηρεάζουν αλλά και επηρεάζονται από την λειτουργία ,ισορροπία και ελεύθερη κίνηση του κεφαλιού και αυχένα.


 

Τα μέρη είναι χωρισμένα ως εξής:

 1. Μάτια και αυχένας 10&15 Ιουνίου 1900-2100
 2. Γλώσσα και αυχένας17&22 Ιουνίου 1900-2100
 3. Ωμική ζώνη και αυχένας 29/6 &1/7 1900-2100

 

Σε αυτά τα δύο δίωρα μαθήματα θα εξερευνήσουμε πως η γλώσσα, μπορεί να οργανώσει το κεφάλι και τον αυχένα ώστε η χρήση τους να γίνει πιο λειτουργική, αβίαστη και λιγότερο επίπονη. Υπάρχει μια άρρηκτη σύνδεση μεταξύ όλων αυτών η οποία προέρχεται από τα πρωταρχικά αναπτυξιακά στάδια του ανθρώπου.  Η ανακούφιση του αυχένα μέσω της χρήσης της γλώσσας ενός μυος ο οποιος απασχολει μεγαλο μερος του κινητικου φλοιου και τον οποιο παρολο αυτά δεν εχουμε ιδιαιτερη κιναισθηση.


 

 

Σε αυτόν τον κύκλο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και δεν απαιτείται προηγούμενο κινητικό υπόβαθρο. Παρακαλώ φορέστε άνετα και ζεστά ρούχα και έχετε μαζί σας ένα στρώμα γυμναστικής αλλά και ένα μαξιλαράκι.

Τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM και μια ημέρα πριν την εκδήλωση θα λάβετε το λίνκ της σύνδεσης, παρακαλώ συνδεθείτε 10 λεπτά νωρίτερα. Η θέση σας δεσμεύεται με την κατάθεση του ποσού, δηλώστε συμμετοχή για να λάβετε σχετικές πληροφορίες .

 

Μπορείτε να γραφτείτε είτε σε ένα από τα δύωρα διήμερα είτε σε όλα.

 

Προσοχή στην πλατφόρμα εδώ δηλώνετε συμμετοχή για τις 4 ώρες που αφορούν την γλώσσα και τον αυχένα.Για τον πρώτο και τον τριτο κύκλο δηλώστε συμμετοχή

https://bit.ly/3bUTVABΜάτια και αυχένας

https://bit.ly/34h7JkH  Ωμική ζώνη

 

Κοστος 50ευρω το κάθε τετράωρο,85 τα δύο τετράωρα και 125 τα τρία τετράωρα

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Ιουνίου 2021
Ώρα:
7:00 μμ - 9:00 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,
Organizer:
χρυσοβιτσινου ευγενια

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια