11
Φεβρουάριος
7:00 μμ — 8:00 μμ
Online
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Από κάτω προς τα επάνω ή από επάνω προς τα κάτω. Καθώς το βρέφος αναπτύσσεται ξεκινάει μια διαδικασία όπου από την ύπτια ή πρηνή θέση, σε έναν οριζόντιο άξονα, περνά στον κάθετο άξονα ερχόμενο  σιγά σιγά στην καθιστή και όρθια θέση. Στα 7 αυτά μαθήματα συνειδητοποίησης μέσω της κίνησης θα αντιστρέψουμε αυτή την διαδικασία, έχοντας σαν αφετηρία την κάθετη σχέση που έχουμε με την βαρύτητα στην ενήλικη ζωή μας και από όπου θα γυρίσουμε πίσω στο πάτωμα.


Θα περάσουμε από αυτά τα κινητικά αναπτυξιακά στάδια ακολουθώντας μια βιωματική συνειδητή εξερεύνηση τους, ώστε να βοηθήσουμε το σώμα να οργανωθεί καλύτερα και θυμίζοντας του πως κινούνταν με ευκολία πριν δημιουργηθούν με το πέρασμα του χρόνου περιορισμοί.

Τα μαθήματα της μεθόδου Feldenkrais βοηθούν στην επανάληψη ή δημιουργία νέων κινητικών μοτίβων μέσω της δημιουργίας νέων νευρικών συνδέσεων ή υπενθύμιση παλαιοτέρων.Βελτιώνεται με αυτόν τον τρόπο η λειτουργικότητα που συστήματος.

Η συνειδητή κίνηση και η διαδικασία την οποία περνάτε μέσα στο μάθημα, σας βοηθά να βγείτε έξω από την μηχανικότητα της συνήθειας και σας οδηγεί σε μια ωρίμανση όπου από παρορμητικοί γίνεστε σιγά σιγά πιο αυθόρμητοι αλλά και πιο αυτόνομοι.

 


 

Σε αυτό το σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και δεν απαιτείται προηγούμενο κινητικό υπόβαθρο. Παρακαλώ φορέστε άνετα και ζεστά ρούχα,έχετε μαζί σας ένα στρώμα γυμναστικής και στα δύο πρώτα μαθήματα θα χρειαστείτε μια σταθερή καρέκλα με πλάτη.

Το σεμινάριο θα γίνει μέσω της πλατφόρμας ZOOM κάθε Πέμπτη 19:00-20:00 από

4/2-18/3. Δηλώσεις συμμετοχής έως 28/2/21.Με την δήλωση συμμετοχής θα λάβετε πληροφορίες για την κατάθεση χρημάτων και το λίνκ της σύνδεσης.

Κόστος για τον κύκλο 7 μαθημάτων 60ευρώ, 50ευρώ για φοιτητές & ανέργους.

Κόστος για κάθε μάθημα χωριστά 15 ευρώ, 13ευρώ για φοιτητές & ανέργους.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Φεβρουαρίου 2021
Ώρα:
7:00 μμ - 8:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,
Organizer:
Χρυσοβιτσινού Ευγενία
Τηλέφωνο:
6972663801
Organizer Website:
www.feldenkrais-athens.gr

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια