10
Ιούνιος
7:00 μμ — 9:00 μμ
Online
Online
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τα δυο αυτά δίωρα μαθήματα περιλαμβάνονται σε ένα γενικότερο κύκλο με θέμα τον αυχένα το οποίο θα προσεγγίσουμε από τρεις οπτικές γωνίες.

Όταν ανακτούμε την ουδέτερη  θέση του κεφαλιού επανέρχεται η ελευθερία στην κίνηση του. Η νέα αυτή θέση ισορροπίας του βελτιώνει την κινητικότητα του αλλά και διευρύνει το πεδίο της όρασης ακοής, όσφρησης και την αντίληψη. Τα αισθητήρια μας όργανα επηρεάζουν αλλά και επηρεάζονται από την λειτουργία ,ισορροπία και ελεύθερη κίνηση του κεφαλιού και αυχένα.


 

Τα μέρη του κύκλου είναι χωρισμένα ως εξής:

 1. Μάτια και αυχένας 10&15 Ιουνίου 1900-2100

 2. Γλώσσα και αυχένας17&22 Ιουνίου 1900-2100

 3. Ωμική ζώνη και αυχένας 29/6 &1/7 1900-2100

Στα δύο δίωρα θα εξερευνήσουμε πως τα μάτια βοηθάνε την καλύτερη οργάνωση της κίνησης του αυχένα αλλά και τι περιορισμούς μπορούν να δημιουργήσουν. Θα ανακαλύψετε τις δικές σας κινητικές συνήθειες  και θα μάθετε να βελτιώνετε την κινητικότητα του αυχένα μέσω της χρήσης των ματιών, της γλώσσας και της ωμικής ζώνης, ελαττώνοντας την ένταση στις αρθρώσεις και στους μύες.


Σε αυτόν τον κύκλο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και δεν απαιτείται προηγούμενο κινητικό υπόβαθρο. Παρακαλώ φορέστε άνετα και ζεστά ρούχα και έχετε μαζί σας ένα στρώμα γυμναστικής αλλά και ένα μαξιλαράκι.

 

Τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM και μια ημέρα πριν την εκδήλωση θα λάβετε το λίνκ της σύνδεσης, παρακαλώ συνδεθείτε 10 λεπτά νωρίτερα. Η θέση σας δεσμεύεται με την κατάθεση του ποσού, δηλώστε συμμετοχή για να λάβετε σχετικές πληροφορίες .

Μπορείτε να γραφτείτε είτε σε ένα από τα δίωρα διήμερα είτε σε όλα.

 

Προσοχή σε αυτη την πλατφόρμα δηλώνετε συμμετοχή για τις 4 ώρες που αφορούν τα μάτια και τον αυχένα.Για τον δεύτερο και τρίτο κύκλο δηλώστε συμμετοχή εδώ:

 

Γλώσσα και αυχένας https://bit.ly/3hWfTHd

Ωμική ζώνη https://bit.ly/34h7JkH

Κοστος 50ευρω το κάθε τετράωρο,85 τα δύο τετράωρα και 125 τα τρία τετράωρα

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Ιουνίου 2021
Ώρα:
7:00 μμ - 9:00 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,
Organizer:
χρυσοβιτσινου ευγενια

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια