27
Ιανουάριος
8:00 μμ — 9:00 μμ
Online
Online
70€
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Σε αυτόν το κύκλο θα πραγματευτούμε το θέμα των μεταβάσεων χρησιμοποιώντας την κίνηση. Μετάβαση είναι η διαδικασία αλλαγής  από μια κατάσταση σε μια άλλη όπως και από το ένα σημείο στο χώρο σε άλλο.


Μέσα από μια βιωματική διαδικασία θα εξερευνήσετε κινητικές ακολουθίες οι οποίες θα βοηθήσουν το Ν.Σ να γίνει πιο δεκτικό, ευέλικτο σε αλλαγές  προς την βελτίωση της λειτουργικότητας του ώστε να ξεδιπλώσει το δυναμικό του και τις ικανότητες του. Επίσης θα δούμε την επίδραση που μπορεί να έχει αυτή η διαδικασία σε μεταβάσεις από από μια συναισθηματική αλλά και νοητική κατάσταση σε άλλη.

Στο σεμινάριο θα βελτιώσετε την κινητικότητα σε όλο σας το σώμα αλλά και την λειτουργικότητα του. Θα συνειδητοποιήσετε καλύτερα πως χρησιμοποιείτε το σώμα σας και θα δημιουργήσετε νέα κινητικά μοτίβα τα οποία θα σας δώσουν περισσότερες επιλογές όσον αφορά τον τρόπο δράσης.

 


Μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξάρτητα από το κινητικό τους υπόβαθρο.

Τα μαθήματα θα γίνονται μέσω της πλατφόρμας Zoom κάθε Πέμπτη από 27/1/22 στης 20:00-21:00.

Κόστος: 70ευρώ

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή έως της 24/1/22 και θα λάβετε σχετικές πληροφορίες για την διαδικτυακή σύνδεση και τον τρόπο πληρωμής. Η δέσμεευση της θέσης σας γίνετε κατόπιν της κατάθεσης των χρημάτων.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Ιανουαρίου
Ώρα:
8:00 μμ - 9:00 μμ
Κόστος:
70€
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,
Organizer:
χρυσοβιτσινου ευγενια

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια