20
Ιανουάριος
11:00 πμ — 3:00 μμ
Open Space Studio
Σκουζέ 5,μετρό Μοναστηράκι

Αθήνα, Ελλάδα
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Στα δύο αυτά σεμινάρια τα οποία σχετίζονται μεταξύ τους αλλά ταυτόχρονα αποτελούν και δύο ξεχωριστές ενότητες θα εργαστούμε κυρίως πάνω στην βελτίωση της κινητικότητας της σπονδυλικής στήλης.

Στο πρώτο σεμινάριο(20/1/19) θα ασχοληθούμε κυρίως με την θωρακική μοίρα. Ένας θώρακας με καλή κινητικότητα βοηθά στην καλή λειτουργικότητα του σκελετού. Απελευθερώνοντας τον θώρακα, βοηθάτε την κινητικότητα του αυχένα, του κεφαλιού, της μέσης, των πλευρών, των ωμοπλατών, επίσης βοηθά την αναπνοή σας και παρέχετε ανετότερη κίνηση στο πάνω μέρος της σπονδυλικής στήλης.

Στο δεύτερο σεμινάριο(10/2/19) θα ασχοληθούμε με την στροφική κίνηση της σπονδυλικής στήλης και με την σύνδεση της με την λεκάνη και τα ισχία. Τα τρία αυτά μέλη του σώματος σχετίζονται άρρηκτα μεταξύ τους σε όλες τις κινήσεις του σκελετού και η βελτίωση της σχέσης μεταξύ τους θα σας βοηθήσει στο να έχετε μια κίνηση αλλά και στάση σώματος η οποία θα είναι πιο αβίαστη, άνετη  και λειτουργική.

Τα μαθήματα της μεθόδου είναι βιωματικά, ανακαλύπτουμε τον τρόπο που κινείτε το σώμα μας αλλά και τους περιορισμούς του. Δημιουργούμε νέες νευρωνικές συνδέσεις και κινητικά πρότυπα στον εγκέφαλο, αυξάνουμε το κινητικό μας ρεπερτόριο και βοηθάμε έτσι την καλύτερη λειτουργικότητα του συστήματος.


Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι ανεξαιρέτως  ηλικίας και κινητικού υπόβαθρου. Παρακαλώ φορέστε άνετα ρούχα , κάλτσες και μακρυμάνικο μπλουζάκι.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο ένα ή και τα δύο σεμινάρια

Τιμή ενός σεμιναρίου  35ευρώ

Τιμή για τα δύο σεμινάρια 50ευρώ

Απαιτείται προηγούμενη κατάθεση των χρημάτων για την δέσμευση της θέσης σας. Θα λάβετε τα σχετικά στοιχεία δηλώνοντας συμμετοχή στην φόρμα.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Ιανουαρίου 2019
Ώρα:
11:00 πμ - 3:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,
Organizer:
Χρυσοβιτσινού Ευγενία
Τηλέφωνο:
6972663801
Organizer Website:
www.feldenkrais-athens.gr

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια