23
Νοέμβριος
10:30 πμ — 4:30 μμ
Hatha Yoga & Pilates Studio
Hatha Yoga & Pilates Studio, Λευκωσίας & Κερύνειας 16, Πάτρα, Αχαΐας, 26441, Ελλάδα
tba
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Βελτιώστε την ισορροπία σας

Σε αυτό το σεμινάριο θα ασχοληθούμε με τους παράγοντες που βελτιώνουν την ισορροπία και την σταθερότητα .Μέσα από τα δομημένα και βιωματικά μαθήματα θα μάθετε πως να οργανώνετε τα πέλματα σας ώστε να βρίσκονται κάτω από το κέντρο βάρους, θα βελτιώσετε την κινητικότητα αλλά και τον συντονισμό των αστραγάλων, ισχίων, του κορμού αλλά και την συνέργειας μεταξύ τους. Χωρίς την χρήση της συνειδητής θέλησης θα καταφέρετε να βελτιώσετε τον βαθμό επαναφοράς σας. 

Το νευρικό μας σύστημα ασχολείται συνέχεια με το να κρατάει το σώμα σε ισορροπία. Οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με την ισορροπία, εκτός αν αυτή είναι απαραίτητη στην δουλειά τους ή για το χόμπι τους ή έχει διαταραχτεί εξαιτίας κάποιου τραυματισμού ή ασθένειας.

Πολλές φορές η έλλειψη ισορροπίας αντανακλάται στην ψυχολογική κατάσταση του ανθρώπου, οδηγεί σε ανασφάλεια, φόβο. Η βελτίωση της κινητικότητας για την βελτίωση της ισορροπία, μπορεί να φαίνεται παράδοξη προσέγγιση, γιατί θεωρούμε ότι ισορροπία είναι η τέλεια ακινησία. Αν το εξετάσουμε από κοντά θα δούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα στατικό. Η κινητικότητα χρειάζεται να αντικαταστήσει την αστάθεια και τότε επανακτούμε τον έλεγχο της δράσης

Σε Ποιούς Απευθύνεται

Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους κάνουν δραστηριότητες όπου η ισορροπία παίζει σημαντικό ρόλο όπως yoga,Pilates, χορό, τρέξιμο, βάδισμα αλλά και σε όσους έχει διαταραχθεί εξαιτίας ενός μυοσκελετικού τραυματισμού, νευρολογικής ασθένειας, ίλιγγο, φθορά στον χρόνο.

 

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα τηλεφωνικά στο 6972 663801 ή συμπληρώστε την φόρμα Online Κράτησης.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Νοεμβρίου 2014
Ώρα:
10:30 πμ - 4:30 μμ
Κόστος:
tba
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Organizer:
Χρυσοβιτσινού Ευγενία
Τηλέφωνο:
6972663801
Organizer Website:
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια