29
Μάιος
3:00 μμ — 7:00 μμ
Open Space Studio
Open Space Studio, Σκουζέ 5,μετρό Μοναστηράκι, Αθήνα, Ελλάδα
ευρώ30
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 Σε αυτό το σεμινάριο θα δείτε, πως μέσα από την βελτίωση της  επίγνωσης του τρόπου που χρησιμοποιείτε το σώμα σας κατά το τρέξιμο, σε αντίθεση με την πιο διαδεδομένη έως σήμερα μέθοδο αυτή της αύξησης της προσπάθειας, θα μπορέσετε να βελτιώσετε την απόδοσή σας.

Θα εξερευνήσετε και θα αναδιοργανώσεε την κίνηση των πελμάτων, του κορμού, της λεκάνης και θα δείτε πως σχετίζονται μεταξύ τους. Η κακή σχέση των παραπάνω είναι η βασική αιτία των πιο κοινών τραυματισμών που παθαίνουν οι δρομείς.


 

 Οι έρευνες έχουν δείξει ότι το 60-70% των δρομέων παρουσιάζουν τραυματισμούς σε κάποια φάση της πορείας τους. Τα μαθήματα Feldenkrais είναι δομημένα ώστε να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε τις  κινητικές σας συνήθειες και να δημιουργήσετε νέες, δημιουργώντας αλλαγές στο νευρικό σύστημα καθιστώντας αυτό και το σώμα σας πιο λειτουργικό. Έτσι θα μπορέσετε να τρέχετε πιο γρήγορα, να κάνετε μεγαλύτερες αποστάσεις, με λιγότερη προσπάθεια αλλά και λιγότερους τραυματισμούς.


 

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή έως 25/5/16 χρησιμοποιώντας την φόρμα συμμετοχής ή επικοινωνώντας στο 6972663801.

Απαραίτητη είναι η προκαταβολή των χρημάτων για την κράτηση της θέση σας (μετά την συμπλήρωση της φόρμας θα σας σταλούν τα απαραίτητα στοιχεία) .

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Μαΐου 2016
Ώρα:
3:00 μμ - 7:00 μμ
Κόστος:
ευρώ30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,
Organizer:
Χρυσοβιτσινού Ευγενία
Τηλέφωνο:
6972663801
Organizer Website:
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια