19
Οκτώβριος
10:00 πμ — 4:00 μμ
Baobab
Baobab, Χαριλάου Τρικούπη 32, Ιωάννινα, Ιωαννίνων, 45333, Ελλάδα
tba
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1ο Σεμινάριο Εισαγωγής στα Μαθήματα Συνειδητοποίησης μέσω της Κίνησης με την Ευγενία Χρυσοβιτσινού

Με τα μαθήματα συνειδητοποίησης μέσω της κίνησης ενισχύετε την ευκινησία σας, την ικανότητά επαναφοράς σας και αντιμετωπίζετε ενοχλήσεις και πόνους επαναφέροντας την αυτοκυριαρχία σας.

Σχετικά με τα Σεμινάρια

Θα γίνουν δύο κύκλοι σεμιναρίων κατά την διάρκεια του χρόνου ο καθένας από τους οποίους θα αποτελείτε από τέσσερα σεμινάρια. Αυτό θα είναι το πρώτο σεμινάριο το οποίο θα είναι κοινό και στους δύο κύκλους και στο οποίο θα εστιάσουμε στις βασικές αρχές της μεθόδου. Παρόλο αυτά μπορείτε να παρακολουθήσετε μεμονωμένα το κάθε σεμινάριο αφού θα αποτελεί μια αυτοτελή ενότητα από μόνο του. Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι οποιασδήποτε ηλικίας ανεξαρτήτου κινητικού υπόβαθρου.

Σε κάθε συντονισμένη και καλά μαθημένη κίνηση μπορείτε να διακρίνετε 4 αισθήσεις: απουσία προσπάθειας και αντίστασης, ευκολία στην αναπνοή και στην όρθια στάση, έτσι βιώνετε την ”κατάσταση Feldenkrais”.Ζώντας με αυτόν τον τρόπο κάνουτε τις δραστηριότητες με χάρη νιώθοντας ευκολία και ελαφρότητα σε κάθε σας κίνηση, χωρίς την ενεργοποίηση της συνειδητής προσπάθεια. Οι ενοχλήσεις και οι δυσκολίες είναι μέρος της καθημερινότητας Με τα μαθήματα συνειδητοποίησης μέσω της κίνησης ενισχύετε την ευκινησία σας και την ικανότητά επαναφοράς σας. εξαλείφοντας τους πόνους και επαναφέροντας την αυτοκυριαρχία σας, Μαθαίνεται πως να απελευθερώνεστε από τον παρορμητισμό σας να γίνεστε αυθόρμητοι και κυρίαρχοι της ζωής σας.

Στο μάθημα θα βιώσετε σε ένα βαθμό την “κατάσταση Feldenkrais” και θα διδαχθείτε πως να την μεταφέρετε στην καθημερινότητα σας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι οποιασδήποτε ηλικίας ανεξαρτήτου κινητικού υπόβαθρου.

Για πληροφορίες για τον κύκλο σεμιναρίων και κρατήσεις θέσεων το αργότερο μέχρι τις 15/10/14 επικοινωνήστε στο 6972 6663801 με την Χρυσοβιτσινού Ευγενία.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Οκτωβρίου 2014
Ώρα:
10:00 πμ - 4:00 μμ
Κόστος:
tba
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,
Organizer:
Χρυσοβιτσινού Ευγενία
Τηλέφωνο:
6972663801
Organizer Website:
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια