29
Ιούνιος
7:00 μμ — 9:00 μμ
Online
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Τα δυο αυτά δίωρα μαθήματα περιλαμβάνονται σε ένα γενικότερο κύκλο με θέμα τον αυχένα το οποίο θα προσεγγίσουμε από τρεις οπτικές γωνίες.

Όταν ανακτούμε την ουδέτερη  θέση του κεφαλιού επανέρχεται η ελευθερία στην κίνηση του. Η νέα αυτή θέση ισορροπίας του βελτιώνει την κινητικότητα του αλλά και διευρύνει το πεδίο της όρασης ακοής και όσφρησης, αλλά και την αντίληψη. Τα αισθητήρια μας όργανα επηρεάζουν αλλά και επηρεάζονται από την λειτουργία ,ισορροπία και ελεύθερη κίνηση του κεφαλιού και αυχένα.


Τα μέρη είναι χωρισμένα ως εξής:

  1. Μάτια και αυχένας 10&15 Ιουνίου 1900-2100

  2. Γλώσσα και αυχένας17&22 Ιουνίου 1900-2100

  3. Ωμική ζώνη και αυχένας 29/6 &1/7 1900-2100

Ολοι κάποια στιγμή νιώσαμε ένταση στον αυχένα και στους ώμους ,είναι μια περιοχή που μαζεύει ένταση πάρα πολύ εύκολα στην καθημερινότητά μας. Ποια είναι η σχέση αυτών των 2 περιοχών? Πώς τις χρησιμοποιείτε? Στα μαθήματα αυτά θα πως μπορούμε να συσχετίσουμε με διαφορετικούς τρόπους αυτές τις περιοχές ώστε να βελτιωθεί η λειτουργικότητά τους και με αποτέλεσμα να έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων και λιγότερες δυσχέρειες.


 

Σε αυτόν τον κύκλο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και δεν απαιτείται προηγούμενο κινητικό υπόβαθρο. Παρακαλώ φορέστε άνετα και ζεστά ρούχα και έχετε μαζί σας ένα στρώμα γυμναστικής αλλά και ένα μαξιλαράκι.

Τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM και μια ημέρα πριν την εκδήλωση θα λάβετε το λίνκ της σύνδεσης, παρακαλώ συνδεθείτε 10 λεπτά νωρίτερα. Η θέση σας δεσμεύεται με την κατάθεση του ποσού, δηλώστε συμμετοχή για να λάβετε σχετικές πληροφορίες .

Μπορείτε να γραφτείτε είτε σε ένα από τα δύωρα διήμερα είτε σε όλα.

Προσοχή στην πλατφόρμα εδώ δηλώνετε συμμετοχή για τις 4 ώρες που αφορούν την ωμική ζώνη και τον αυχένα.Για τον πρώτο και δεύτερο κύκλο δηλώστε συμμετοχή

 

Μάτια και αυχένας  https://bit.ly/3bUTVAB

Γλώσσα και αυχένας https://bit.ly/3hWfTHd

Κοστος 50ευρω το κάθε τετράωρο,85 τα δύο τετράωρα και 125 τα τρία τετράωρα

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
29 Ιουνίου
Ώρα:
7:00 μμ - 9:00 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , , ,
Organizer:
χρυσοβιτσινου ευγενια

Online Κράτηση

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια