15
Σεπτέμβριος
8:00 μμ — 9:00 μμ

€40
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Για τον μήνα Σεπτέμβριο και για 4 Πέμπτες θα γίνουν τα 4 αυτά μαθήματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να ησυχάσετε όλο σας τον εαυτό. Θα είναι σαν ένας απόηχος του καλοκαιριού αλλά και μια ήπια είσοδος στην νέα σεζόν.

Τα ομαδικά μαθήματα Συνειδητοποίησης μέσω της κίνησης της μεθόδου Feldenkrais, είναι κινητικές ακολουθίες που γίνονται συνήθως στο πάτωμα. Είναι μια διαδικασία μέσα από την οποία θα εξερευνήσετε τον τρόπο που κινείστε, βρίσκετε νέους πιο λειτουργικούς τρόπους δράσης ακολουθώντας την λεκτική καθοδήγηση του πρακτικού. Οι κινήσεις γίνονται αργά και ήπια ώστε να εκλεπτυνθεί η κιναίσθηση σας το οποίο θα σας βοηθήσει στο να είστε πιο συνειδητοί στον τρόπο που δράτε και κινείστε. Όλοι χρησιμοποιούμε ένα μέρος μόνο των δυνατοτήτων μας, τόσο όσο  να μπορούμε απλά να λειτουργούμε. Μέσω αυτής της μαθησιακής διαδικασίας μας δίνετε η δυνατότητα για βελτίωση και καλύτερη λειτουργικότητα στην ολότητά μας.
Κάθε μάθημα αποτελεί μια δική του θεματική ενότητα ή μια νέα προσέγγιση κάποιας θεματικής ενότητας που έχουμε ήδη βιωματικά πραγματευτεί

Σε ποιους απευθύνεται?

Η μέθοδος Feldenkrais απευθύνεται σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, με χρόνιους πόνους, με νευρολογικές παθήσεις και σε οποιονδήποτε θα ήθελε να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής και κίνησης του . Επίσης σε χορευτές, αθλητές, μουσικούς, αλλά και σε επαγγελματίες της κίνησης οι οποίοι βελτιώνουν τις δεξιότητες τους.
Ειδικά αυτή την περίοδο μπορεί να βοηθήσει  όλους μας να αποκτήσουμε περισσότερη ευελιξία και ανθεκτικότητα ώστε  να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά την απαιτητική κατάσταση που περνάμε. Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι οποιασδήποτε ηλικίας ανεξαιρέτως κινητικού υπόβαθρου.

Ποια είναι τα οφέλη

Ανακούφιση από χρόνιους πόνους και κινητικές δυσχέρειες
Γρήγορη αποκατάσταση από τραυματισμούς και αποτροπή νέων
Βελτίωση της όρθιας, καθιστής στάσης σώματος, της αναπνοής
Καλύτερη ισορροπία, νευρομυικός συντονισμός, ευλυγισία, δύναμη, ταχύτητα
Αύξηση της κιναίσθησης
Ελάττωση του άγχους , πιο ξεκούραστος ύπνος
Aύξηση της συνειδητότητας και βελτίωση της συγκέντρωσης
Αναζωογόνηση του οργανισμού
Περισσότερη ευεξία


Τα μαθήματα θα γίνονται online μέσω Zoom. Θα χρειαστεί να έχετε μία κάμερα ώστε να μπορώ να σας βλέπω καθώς κινείστε.
Τα 4 online μαθήματα κοστίζουν 40ευρω, (τα μαθήματα προπληρώνονται).

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα Online Κράτησης και θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση χρημάτων και εφόσον τακτοποιηθεί θα λάβετε το λινκ για την σύνδεση.
Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται για ατομικό μάθημα Συνειδητοποίησης μέσω της κίνησης παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μου.

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Σεπτεμβρίου
Ώρα:
8:00 μμ - 9:00 μμ
Κόστος:
€40
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια