12
Ιούνιος
6:00 μμ — 9:00 μμ
Κέντρο Ανάδυσης
Κέντρο Ανάδυσης, Λ.Σταμάτας & Σολωμού 1, Αθήνα, Δροσιά, 14572, Ελλάδα
€40
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η φθορά του σώματος στο πέρασμα του χρόνου αλλά και η υπερχρησία των ποδιών σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες οδηγούν σε δυσκαμψία του πίσω μέρους των ποδιών, δυσκολεύοντας έτσι την καθημερινότητά μας .

Η μέθοδος Feldenkrais προσεγγίζει τις μυϊκές εντάσεις σαν μια νευρολογική λειτουργία, η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη διαδικασία και συνθήκες για να απελευθερωθούν.


 

Οι δικέφαλοι μηριαίοι μύες συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες όπως το τρέξιμο τα άλματα στις επικύψεις στην καθιστή και όρθια θέση. Αυτοί κάμπτουν τα γόνατα και τα σταθεροποιούν όταν σπρώχνουμε με τα πέλματα μια επιφάνεια όπως πχ στα άλματα. Πολλοί κρατούν εντάσεις     και δεν γνωρίζουν πως να τις απελευθερώσουν στους μύες αυτούς. Οι κλασικές ασκήσεις ευλυγισίας οι οποίες χρησιμοποιούνται για την αύξηση του μήκους των μυών αυτών από ότι έχει αποδειχτεί δεν παράγουν μακροχρόνια μόνιμα αποτελέσματα και αλλαγές μιας και αυξάνουν το εύρος της κίνησης αλλά διατηρείτε η ένταση στους μύες. Τα μαθήματα Feldenkrais έχουν αποδειχτεί σε μια πρόσφατη έρευνα ότι μακραίνουν τους μύες περισσότερο, συμπεριλαμβάνοντας όλο το σώμα στην διαδικασία.

Σε ποιούς απευθύνεται?

Από αυτό το σεμινάριο μπορούν να βοηθηθούν όσοι κάνουν δραστηριότητες που η επιμήκυνση των δικεφάλων μηριαίων είναι σημαντική όπως yoga, Pilates, χορό, τρέξιμο. Αλλά και αυτοί που έχουν δυσκαμψία στα πόδια και δυσκολεύονται σε καθημερινές δραστηριότητες όπως να βάλουν το παντελόνι τους, να σηκώσουν κάτι από το πάτωμα κ.α.

 


 

Δηλώστε συμμετοχή σήμερα τηλεφωνικά στο 6972 663801 ή συμπληρωστε την φόρμα Online Κράτησης(δηλώσεις έως 9/6/15).

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Ιουνίου 2015
Ώρα:
6:00 μμ - 9:00 μμ
Κόστος:
€40
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Organizer:
χρυσοβιτσινου ευγενια

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια