11
Μάρτιος
11:00 πμ — 3:00 μμ
Open Space Studio
Open Space Studio, Σκουζέ 5,μετρό Μοναστηράκι, Αθήνα, Ελλάδα
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

   Σε αυτό το σεμινάριο Feldenkrais  θα παίξουμε με την εικόνα που έχει σχηματίσει ο καθένας για τον εαυτό του και τους παράγοντες που θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε την φυσική μας ισορροπία.

Θα ερευνήσουμε πως η ισορροπία οργανώνεται στον εγκέφαλό μας και πως το νευρικό μας σύστημα  ψάχνει για αυτή, την χρήση των ματιών και την οργανωτική τους λειτουργία, τις κινήσεις των ποδιών και πως διαφοροποιείται το σώμα γύρω από τον κάθετο άξονα κατά την κίνηση.


 Θα μάθουμε πως να χρησιμοποιούμε την δομή μας σε σχέση με την βαρύτητα και το πάτωμα.  Πώς να αισθανόμαστε ποια σημεία του σώματος να αφήνουμε πιο ελεύθερα και τι πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε ώστε η ισορροπία να έρθει με φυσικό τρόπο.

  Το νευρικό μας σύστημα είναι σε μεγάλο βαθμό απασχολημένο

 με την οργάνωση της  κίνησης και ισορροπίας .Βελτιώνοντας αυτήν την λειτουργία βελτιώνετε η ποιότητα  της ζωής μας  και των κινήσεων μας ,όπως καλύτερη όρθια και καθιστή θέση, περπάτημα αλλά και πιο προχωρημένες κινήσεις από διάφορα αθλήματα, χορό και άλλα

  Η μέθοδος είναι μια μοναδική  προσέγγιση στην κατανόηση της ανθρώπινης μάθησης, κίνησης και λειτουργίας. Εστιάζετε στην πρακτική ανάπτυξη του δυναμικού μας και των ικανοτήτων μας. Οι άνθρωποι μαθαίνουν πώς να οργανώνονται καλυτέρα  για να κινηθούν.


Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής.

Παρακαλώ φέρτε μαζί σας ζεστά ρούχα,ένα ζευγάρι κάλτσες και ένα πετσετάκι για το στρώμα σας.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Μαρτίου 2018
Ώρα:
11:00 πμ - 3:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
,
Organizer:
χρυσοβιτσινου ευγενια

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια