17
Φεβρουάριος
11:00 πμ — 2:00 μμ
Open Space Studio
Open Space Studio, Σκουζέ 5,μετρό Μοναστηράκι, Αθήνα, Ελλάδα
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αυτό είναι το δεύτερο εισαγωγικό σεμινάριο για τον κύκλο σεμιναρίων που θα ακολουθήσει το οποίο απευθύνετε σε επαγγελματίες που ασχολούνται με την κίνηση και συγκεκριμένα κάνουν ατομικά μαθήματα στους πελάτες τους.

Εάν ενδιαφέρεστε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες και είστε ανοιχτοί στην διεπιστημονική προσέγγιση για να το πετύχετε αυτό ελάτε στο εισαγωγικό αυτό σεμινάριο για να βιώσετε την μέθοδο και να ενημερωθείτε γιατον κύκλο σεμιναρίων.

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες που ασχολούνται με την κίνηση και κάνουν  ατομικά μαθήματα και συνεδρίες στους  μαθητές τους,όπως γυμναστές,Pilates και Yoga instructors,personal trainers,φυσιοθεραπευτές.


Στον τον κύκλο σεμιναρίων  ο οποίος θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και θα ολοκληρωθεί σε πέντε μηνιαίες συναντήσεις,θα μάθετε βιωματικά βασικά στοιχεία παρμένα από την φιλοσοφία της διεπιστημονικής μεθόδου Feldenkrais τα οποία να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε μέσα στον τομέα της εργασίας σας. Σκοπός είναι να εμπνευστείτε από αυτά, να μάθετε πως να τα ενσωματώνετε στην εργασία σας ώστε να είσαστε πιο αποτελεσματικοί και να κοιτάξετε την κίνηση μέσα από το πρίσμα αυτής της πρωτοποριακής μεθόδου.

Θα δούμε πώς μέσω της συνειδητής κίνησης μπορούμε να βελτιώσουμε αυτή. Πως μπορείτε να δημιουργήσετε το καταλληλότερο περιβάλλον για να δημιουργήσετε αυτή την βελτίωση. Θα ασχοληθούμε με περιοχές του σώματος όπως την σπονδυλική στήλη, την λεκάνη, τα ισχία, τα πόδια, την ωμική ζώνη, τα χέρια και τις λειτουργίες τους. Θα εστιάσουμε στο πώς όλα αυτά σχετίζονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα αρμονικό σύνολο. Θα δούμε πως το νευρικό σύστημα δημιουργεί κίνηση. Μέσα από μια σειρά μαθημάτων θα βιώσετε την κίνηση αλλά και να ενσωματώσετε τις θεωρητικές γνώσεις που θα λάβετε.

Η μέθοδος  Feldenkrais  είναι μια βιωματική μέθοδος μέθοδος που μέσω της συνειδητής κίνησης αποσκοπεί στο να δημιουργήσει νέα κινητικά πρότυπα  επαναπρογραμματίζοντας έτσι το νευρικό σύστημα ,καθιστώντας έτσι τον άνθρωπο αλλά και την κίνηση του  πιο λειτουργικά.


 • Εγγραφές για το εισαγωγικό σεμινάριο εως 14/2/18. Χρησιμοποιείστε την φόρμα εγγραφής ή επικοινωνείστε τηλεφωνικά.

 • Τα σεμινάρια αυτά δεν αποτελούν εκπαίδευση στην μέθοδο Feldenkrais ώστε να εργαστείτε ως πρακτικοί της μεθόδου.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις που θα πάρετε επικουρικά στον τομέα εργασίας σας.

 • Το εισαγωγικό σεμινάριο είναι υποχρεωτικό για όσους δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ την μέθοδο.

 • Ο κύκλος σεμιναρίων θα γίνει με την προυπόθεση οτι θα συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
17 Φεβρουαρίου 2018
Ώρα:
11:00 πμ - 2:00 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
Organizer:
χρυσοβιτσινου ευγενια

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια