25
Οκτώβριος
10:00 πμ — 2:00 μμ
Online
Online
40€
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Σε αυτό το τετράωρο σεμινάριο θα εξερευνήσουμε πως η γλώσσα, τα μάτια και τα χείλη μπορούν να οργανώσουν το κεφάλι και τον αυχένα ώστε η χρήση τους να γίνει πιο λειτουργική, αβίαστη και λιγότερο επίπονη. Υπάρχει μια άρρηκτη σύνδεση μεταξύ όλων αυτών η οποία προέρχεται από τα πρωταρχικά αναπτυξιακά στάδια του ανθρώπου.

 

Όταν ανακτούμε την ουδέτερη  θέση του κεφαλιού επανέρχεται η ελευθερία στην κίνηση του. Η νέα αυτή θέση ισορροπίας του βελτιώνει την κινητικότητα του αλλά και διευρύνει το πεδίο της όρασης ακοής και όσφρησης, επίσης και την αντίληψη. Τα αισθητήρια μας όργανα επηρεάζουν αλλά και επηρεάζονται από την λειτουργία ,ισορροπία και ελεύθερη κίνηση του κεφαλιού και αυχένα.

 


 

Στο σεμινάριο θα ανακαλύψετε τις δικές σας κινητικές συνήθειες  και θα μάθετε να βελτιώνετε την κινητικότητα του αυχένα μέσω της χρήσης των ματιών και της γλώσσας ελαττώνοντας την ένταση στις αρθρώσεις και στους μύες.

 


 Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη έως 22/10. Η δέσμευση της  θέση σας γίνετε με την κατάθεση του χρηματικού ποσού. Πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής θα λάβετε με την δήλωση συμμετοχής.Μια με δύο ημέρες πρίν το σεμινάριο θα λάβετε το λινκ για την σύνδεση μέσω της πλατφορμας zoom.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Οκτωβρίου 2020
Ώρα:
10:00 πμ - 2:00 μμ
Κόστος:
40€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια