25
Απρίλιος
12:00 πμ — 5:30 μμ
Baobab
Baobab, Χαριλάου Τρικούπη 32, Ιωάννινα, Ιωαννίνων, 45333, Ελλάδα
45€
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Απελευθερωθείτε από τις εντάσεις στην περιοχή της πλάτης και των ώμων συμμετέχοντας στο σεμινάριο Συνειδητοποίησης μέσω της Κίνησης με την πιστοποιημένη πρακτικό της μεθόδου Feldenkrais Ευγενία Χρυσοβιτσινού.


Σχετικά με το Σεμινάριο

Σε αυτό το σεμινάριο χρησιμοποιώντας ήπιες και ευχάριστες κινήσεις θα εξερευνήσουμε τρόπους για να ελαττώσετε τις περιττές εντάσεις στο πάνω μέρος της πλάτης και τους ώμους.

Η περιορισμένη κινητικότητα της περιοχής αυτής δημιουργεί δυσχέρειες στο σώμα,όπως περιορισμό στην αναπνοή, πόνους στον αυχένα και πονοκεφάλους. Θα ανακαλύψετε τρόπους για να αλλάξετε τις συνήθειές σας και να βρείτε νέες, που θα σας βοηθήσουν να κινείστε ευχάριστα, άνετα,με περισσότερη χάρη και λιγότερους ή χωρίς πόνους.

Σε ποιους απευθύνεται

Από το σεμινάριο μπορούν να βοηθούν όσοι έχουν δυσκαμψία, τραυματισμούς, πόνους στην περιοχή αλλά και εντάσεις στον αυχένα. Απευθύνετε επίσης σε όσους επιβαρύνουν την περιοχή αυτή στην εργασία τους , οι μουσικοί για παράδειγμα. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας και κινητικού υπόβαθρου.


Για πληροφορίες για το σεμινάριο και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο 6972 663801 με την Χρυσοβιτσινού Ευγενία έως 22-4-15.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
25 Απριλίου 2015
Ώρα:
12:00 πμ - 5:30 μμ
Κόστος:
45€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
Organizer:
Χρυσοβιτσινού Ευγενία
Τηλέφωνο:
6972663801
Organizer Website:
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια