26
Απρίλιος
10:30 πμ — 4:00 μμ
Baobab
Baobab, Χαριλάου Τρικούπη 32, Ιωάννινα, Ιωαννίνων, 45333, Ελλάδα
45€
Φόρτωση Εκδηλώσεις
Φόρτωση Εκδηλώσεις
 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Βελτιώστε την κινητικότητα της σπονδυλικής στήλης και του θώρακα συμμετέχοντας στο σεμινάριο Συνειδητοποίησης μέσω της Κίνησης με την πιστοποιημένη πρακτικό της μεθόδου Feldenkrais Ευγενία Χρυσοβιτσινού


Σχετικά με το σεμινάριο

Σε αυτό το σεμινάριο θα βελτιώσετε την έκταση της πλάτης, χρησιμοποιώντας εύκολες και αργές κινήσεις. Στην κίνηση αυτή συνήθως κάποιοι από τους σπονδύλους δεν συμμετέχουν αρκετά ή ακόμη και καθόλου. Με έναν ευχάριστο τρόπο θα μάθετε να κινητοποιείτε τους σπονδύλους με τέτοιον τρόπο ώστε να μην δημιουργούνται τριβές μεταξύ τους, να μην νιώθετε πόνους και μην δημιουργείτε δυσχέρειες στον αυχένα και την περιοχή της μέσης. Θα καταφέρετε να βελτιώσετε την όρθια και καθιστή θέση, να ελαττώσετε τις εντάσεις στον αυχένα, θα διευρυνθεί το στήθος σας.

Σε ποιούς απευθύνεται

Από αυτό το σεμινάριο μπορούν να βοηθηθούν όσοι κάνουν δραστηριότητες που εμπεριέχουν την έκταση όπως yoga, Pilates, χορό αλλά και όσοι έχουν κυφωτική τάση και δυσκαμψία στον θώρακα .


Για πληροφορίες για το σεμινάριο και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο 6972 663801 με την Χρυσοβιτσινού Ευγενία έως 22-4-15.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
26 Απριλίου 2015
Ώρα:
10:30 πμ - 4:00 μμ
Κόστος:
45€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
Organizer:
χρυσοβιτσινου ευγενια

Online Κράτηση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Ημερομηνία Μαθήματος (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Προσεχή Μαθήματα και Σεμινάρια